Πολιτική Απορρήτου

Για την ασφάλεια

Για την ασφάλεια και την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω της ιστοσελίδας χρησιμοποιείται λογισμικό κρυπτογράφησης για αυτό και η αποκρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη.

 

Για το απόρρητο των συναλλαγών

Σύμφωνα με την νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων, έχετε το δικαίωμα ενημέρωσης, αντίρρησης, και επεξεργασίας των στοιχείων σας.

Για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών και την παροχή των υπηρεσίων μας, είναι πιθανή η ζήτηση και δήλωση των προσωπικών σας στοιχείων κατά τη διάρκεια της επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας.Τα στοιχεία σας είναι αναγκαία αποκλειστικά για λόγους συνναλλαγής, διεκπεράιωσης παραγγελιών, παροχή υπηρεσιών και η ύπαρξή τους αφορά αυστηρά μόνον την ιστοσελίδα μας και δεν επιτρέπεται να χρσησιμοποιηθούν από τρίτους παρά μόνο όπου προβλέπεται από τον νόμο και τις αρμόδιες αρχές.

Επί της αρχής μας η τήρηση του απορρήτου είναι βασική και δεδομένη καθώες και οι βασικές αρχές τήρησης που διέπουν τις συναλλαγές στο ηλεκτρινικό εμπόριο (e-commerce). Τα στοιχεία που καταχωρούνται από τον χρήστη  στην ιστοσελίδα μας είναι άκρως εμπιστευτικά. Η εταιρεία μας λαμβάνει μέτρα έτσι ώστε να γίνεται μόνο η απαραίτητη και αναγκαία χρήση αυτών στα πλαίσια των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Ενημέρωση χρήσης στοιχείων ως μέτρα εξασφάλισης απορρήτου.

Η πρόσβαση στα στοιχεία των συναλλαγών σας, γίνεται αποκλειστικά μόνο από την EL ROCKS  και αυτό μόνο όταν κρίνεται αναγκαίο, για παράδειγμα σε περιπτώση προσαρμογής της φόρμας επικοινωνίας.

Η EL ROCKS εξασφαλίζει το απόρρητο των συνναλαγών σε περίπτωση που χρειαστεί η επέμβαση τρίτος για την στήριξη ή προσαρμογή των συστημάτων της

Απαγορευτικά και αυστηρά, μόνο ύστερα από εντολή δικαστικής απόφασης ή άλλης δημόσιας αρχής ή ύστερα από έγγραφη εξουσιοδότησής σας γίνεται πρόσβαση στα στοιχεία συνναλαγής.

Χρειάζεται, αποκλειστικά για την δική σας ασφάλεια, να διαχειρίζεστε μόνο εσείς τις πληροφορίες που χρείαζονται και που παρέχονται από την υπηρεσία ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην τις αποκαλύπτετε ή μοιράζεστε σε τρίτους.

Σε ότι αφορά τα προσωπικά δεδομένα, με την επιφύλαξη των διατάξεων του παρόντος, η διόρθωση ή αλλαγή των στοιχείων σας, προκύπτει μόνο ύστερα από εξακρίβωση και τεκμηρίωση της ύπαρξης λάθους και κατόπιν επικοινωνίας με την EL ROCKS .Η πρόσβαση στα στοιχεία σας χωρίς έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς απαγορεύεται.

 

Για τα Cookies

Για να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε τον χρήστη και να μπορέσουμε να προσφέρουμε εξατομικευμένη εμπειρία μέσα από τις υπηρεσίες μας, στην ιστοσελίδα της EL ROCKS χρησιμοποιούμε Cookies.

 

Ασφάλεια απορρήτου μεταφοράς των προσωπικών δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου γίνεται χρήση  πρωτοκόλου κρυπτογράφησης.

 

Για το Firewall

Για την προστασία,  έλεγχο και απαγόρευση εισόδου από χρήστες/πελάτες  στα συστήματα μας, στις πληροφορίες της εταιρείας μας καθώς και στη βάση δεδομένων μας χρησιμοποιείται Firewall με σκοπό να επιτρέπουμε  στους χρήστες/πελάτες, τη χρήση σε συγκεκριμένες υπηρεσίες των συστημάτων μας.

 

Για την κρυπτογράφηση

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος με τον οποίο κωδικοποιήται η πληροφορία έως ότου φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της.Αυτό για να μπορέσει ο αποδέκτης να την αποκωδικοποιήσει κάνοντας χρήση το κατάλληλο κλειδί. 

Στη διάρκεια της παραγγελίας σας , από την στιγμή που κάνετε σύνδεση με το username και τον προσωπικό σας κωδικό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, κρυπτογραφείται η επικοινωνία μεταξύ του υπολογιστή σας και των συστημάτων μας. Πιο αναλυτικά, κάθε φορά που εσείς στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser που χρησιμοποιείτε τις κρυπτογραφεί με χρήση κλειδιού και έπειτα τις στέλνει στο σύστημα.Στη συνέχεια το σύστημά μας αποκρυπτογραφεί τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί το οποίο προκαθορίζεται στην  έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία. Στη συνέχεια το σύστημά μας τις επεξεργάζεται. Οι πληροφορίες οι οποίες σας αποστέλλονται από τα συστήματά  μας, ακολουθούν την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Η κρυπτογράφηση στο σύστημά μας, υπάρχει σε όποιο σημείο εισάγετε προσωπικά δεδομένα όπως password, τηλέφωνα, διευθύνσεις, πιστωτικές κάρτες κλπ.